Mbrëmje poetike në Paris

Për bashkatdhetarët që janë në Paris këtë fundjavë, janë të mirëpritur në një mbrëmje artistike poezi ndërthurur me muzikë të komunitetit shqiptar me miq francez.

Dy poetë, një francez dhe një shqiptar – Laure Cambau dhe Luan Rama, do të paraqesin koleksionet e tyre të fundit poetike: ” pallto e xhaketës ” dhe ” territoret e shpirtit “.