Koncert për të përkrahur kandidaturën e Arbër Bullakaj për deputet

Të shtunën, më 15 qershor 2019 në Rorschach të Kantonit St. Gallen duke filluar nga ora 19:00 përmes një koncerti festiv dhe nje tryeze diskutimi me pjesëmarrës prominet, nis fushata e kandidatit shqiptaro-zviceran – Arbër Bullakajt për Paramentin Nacional të Zvicrës 2019. Ftoheni të merrni pjesë në shenje të perkrahjes dhe mbeshtetjes të kandidatit tone favorit per zgjedhjet e 20 tetorit 2019.

Për më shumë: https://www.facebook.com/events/432485940898184/ !