Monomenta Albanica Justinopolitana

Ngjarje e oganizuar nga shoqata kulturore shqiptare ne Istra Sllovene – “Iliria” Koper.

 

Në ora 15.00  – pPrezentimi i librit në pallatin Pretorian (Titov Trg 4, Koper)
Heset Ahmeti – president i shoqatës, mag. Peter Štoka – redaktor
Shyqri Nimani –primivimi i librit »Nëpër gjembat drejt yjeve« Autor
Në 17.00 – koktej rasti  – Pallati Pretorian (Pretorska palača)
Në 18.00 – Mesha në gjuhën shqipe dhe italiane –  Katedralja e Koperit (Koprska Stolnica)
Në 19.00 koncert – koncert i sopranes Inva Mula dhe pianistes Lule Elezi.