Beta

SHOQATA ILIRIA

hemelingenstraat 54
Gjejë në hartë
  • 8

    Ngjarje
  • 1

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

SH.KSH.ILIRIA . esht organizat humanitare jo politike ajo merret me aktivitete kulturore humanitare e ne veqanti me njohjen e kultures dhe traditave shqiptare si njohjen sa ma te madhe te popullit belg me popullin shqiptar ne bej bashkpunim me aktivitete te ndryshme kulturore ku shkembejm kulturen dhe traditen shqiptare ne kemi hapur edhe shkollen ne mesimplotsus ketu ne limburg per her te par femijet e bashkatdhetarve ndjekin mesim ne gjuhen shqipe ketu ne limburg fal ndihmes dhe kontributit te pa lodhur te kryetarit te shoqates iliria zotit Rifat Ademi ai beri te pa munduren qe femijet tan mos te harrojn gjuhen dhe traditat shqiptare ;kjo shoqat merr pjes dhe perfaqson te gjitha trevat shqiptare denjesisht ne belgjik kemi bashkpunim te shkelqyer me te gjitha shoqatat shqiptare dhe te huja ketu ne belgjik ne po punojm per te stimuluar edhe investitoret e huaj qe ata te vin dhe te investojn ne kosov dhe shqiperi jemi ne perpjekje pe te ber edhe binjakizimin e qyteteve tona me qytetet belge etj