Ndeshje futbolli miqësore nga mërgimtarët e Zvicrës

Fc Iliria dhe FC Dardania Basel me 5 shkurt organizojn ndeshje miqësore në futbolli.
Ndeshja zhvillohet në ora 15:30 në stadiumin Bachgraben Allschwill.
Për me shumë informata këtu e keni linkun e Facebook-ut https://www.facebook.com/events/1699379023421583/