Elina Duni mbanë koncert në teatrin Saint-Gervais, Zvicër

Këngëtarja shqiptaro-zvicerane, Elina Duni, e njohur ndërkombëtarisht në zhanrin e xhazit,  shfaqet në një spektakël më ndryshe.

Ajo i këndon egzilit, mërgimit dhimbjes, vuajtjes, rrënjëve, rindërtimit, miqësisë, humbjeve.

E vetme në skenë, ajo e përfshin gjithë hapësirën dhe i drejtohet publikut duke e bërë të mendojë mbi fuqinë e saj për të shpresuar dhe për të shkuar përpara.

Jeni të mirëpritur në Théâtre Saint Gervais, më 25 janar në  ora 20:30

Për më shumë informata e keni linkun e Facebook-ut këtu/https://www.facebook.com/events/1807417982858929/