Orë letrare, humor dhe emocione

Uracult e.V, të shtunën organizon orë letrare me autorët: Feride Mehmetaj, Andelka Krizanovic, Selajdin Gashi, Mimoza Cika dhe Kasem Hoxha.

Autorët do të sjellin humor të mirë dhe emocion përmes tregimeve ekzotike.

Kemi zgjedhur një vend të bukur, ku autorët do t’i lexojnë veprat e tyre: në Cafe Fleur,Koln duke filluar nga ora 20:oo.

Detajet e ngjarjes: http://bit.ly/2tnGTXb.