Eja ta festojmë në New York përvjetorin e pavarësisë së ShBA-së!

Komuniteti shqiptaro-amerikan për nder të 241 vjetorit të pavarësisë së ShBA-së, organizon piknik në parkun shtetëror FDR State Park Yorktown Heights, në New York.

Pikniku fillon nga ora 10:00 dhe zgjat deri në ora 18:00, ku pjesëmarrës do të jenë shumë personalitete të njohura shqiptare. Në piknik do të jetë edhe asamblisti  shqiptaro-amerikan në New York, Mark Gjonaj.

SAVE THE DATE! Më shumë informata: https://www.facebook.com/events/776861912476176/?active_tab=about.