Përfaqësuesja e Kosovës në Hendboll në Benevento, Itali – Kualifikueset për Botërorin 2022

Miq të dashur,
ju lutem ta shpërndani këtë lajm te miqtë tuaj në Itali.
Faleminderit!
*******************

Vëllezër dhe motra,
Reprezentacioni i Kosovës në hendboll do të luaj një turnir kualifikues për Kampionatin Botëror 2022 në Benevento afër Napolit.
Orari:
10.01. 20.00h
Italia-Kosova
11.01 18.00 h
Kosova-Rumania
12.01 16.00 h
Gjeorgjia-Kosova

Ju lutem ta shpërndani këtë lajm në rrethin tuaj e të mblidhemi sa më shumë të përkrahim djemtë tanë!
Faleminderit
Forza Kosova!

 

http://www.figh.it/home/news/15237-italia-si-allena-benevento-palatedeschi.html