Offchestra në Vjenë – 24 Janar!

— E N G L I S H B E L O W —

Të dashtun shok e shoqe,
Stili i muzikës që kultivojnë djemt e Offchestra-s është një mix i veqant i zhanreve të ndryshme prej Jazz-Ska-Reggae deri te Hip Hop-i modern që ka pushtuar botën sot, gjithmonë duke përdorur me shije edhe melosin ballkanik.

Me kombinimin e instrumenteve live dhe DJ-set looping në një formë të pa dëgjuar deri më sot nga grupet shqiptare. Offchestra krijon një atmosferë shumë energjike, të paharrueshme në performancat e tyre.

Në setlisten e tyre live cdoherë ka befasina e së fundmi shquhen me perpunimet e hiteve Hip Hop shqip në një stil shumë energjik live.
Këngët e tyre gjithmonë kan marë cmime në festivalet e ndryshm.

https://www.facebook.com/events/556494545076907/

Dear friends,
The style of music the Offchestra boys cultivate is a unique blend of different genres from Jazz-Ska-Reggae to modern-day Hip Hop that has conquered the world today, always using the Balkan melody.

With the combination of live instruments and DJ-set looping in a form never heard by Albanian bands. The offchestra creates a very energetic, memorable atmosphere in their performances.

In their live setlist, there are always surprises and lately, they have excelled with the editions of Hip Hop Albanian hits in a very energetic live style.
Their songs have always received awards at various festivals.

https://www.facebook.com/events/556494545076907/