“Plisat” – festë për 11 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Me rastin e 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës Shoqata Kulturore “Plisat”, shfaq një program të larmishëm kulturor, artistik dhe argëtues.

Ne ju ftojmë të merrni pjesë gjithë ju bashkatdhetarë në kremtimin e madh të kësaj dite që do të mbahet ditën e shtunë, 9 shkurt 2019.

Nga ora 17.00, Zwicky Fabrik Wigartenstrasse 13, 8117 Föllanden .

Tel;076-510-57-43.

Kryetari
Mexhid Morina

MIRËSEVINI!

Publikuar nga Albinfo.ch