Premierë e filmit dokumentar – “Një jetë…në tri epoka”

Komuniteti Shqiptar i Gjenevës dhe Shoqata e studentëve Shqiptar, ju ftojnë në shfaqjen e filmit dokumentar kushtuar intelektualit të mirënjohur, Astrit Leka.

Ngjarja do të zhvillohet më 02 dhjetor nga ora 16:00.

Lokacioni: UniMail – Salla MR 040

Boulevard du Pont – d’Arve 40

1204 Geneve.