Koncert për nder të 28 nëntorit – Shoqata Dardania – Zeltweg

Për nder të 28 nëntorit me datë 08.12.2018 nga ora 19:00, shoqata “Dardania” organizon koncert në Zeltweg.

Në këtë koncert do të ju argëtojnë: Vjollca Buqaj, Beqir Telaku dhe Arnis Telaku.

Volksheim, Schulgasse 5, 8740 Zeltweg