Promovim i librit “Gjurmë Diaspore në Graz”

Shoqata “Nëna Terezë” nga Grazi i Austrisë dhe shtëpia botuese “Jakup Ceraja” organizon aktivitetin për promovimin e librit “Gjurmë Diaspore në Graz të Austrisë”. Libri, përmbledhë fakte dhetregime rreth organizimit të komunitetit shqiptar në këtë Republikë, dhe promovohet në shtëpinë e kulturës në Klinë.

Tubimi mbahet më 10 korrik 2019, nga ora ora 10:00.