Promovim i librit ”Si veproi Kuvendi i Republikë së Kosovës nga 1990 deri 1996″

Të dielen më 11.12.2016 në ora 15,00 në lokalet e Shoqates Kulturore Iliria të Koprit bëhet promovimi i librit “Si veproi Kuvendi i Republikë së Kosovës nga 1990 deri 1996”, autor Skender Skenderi.

Në këtë libër autori shkruan për aktivitetet e deputeteve te kuvendit gjat kësaj periudhe dhe nder tjersh shkruan per aktivistet e shumt shqiptar qe jetojn ne Slloveni.
Jeni të mirëseardhur.