Promovim i revistës “Iliria”

Nesër më 9 Qershor në ora 18.30 Shoqata “Iliria” do të promovomjë nr. 4 dhe 5 të revistës “Iliria” pos të tjerëve do të ligjëron Prof. Dr. Shyqri Nimani.