URACult Literae 2018

URACult, një shoqatë me shpirt e zemër për art dhe kulturë, ju fton përzemërsisht të merrni pjesë në edicionin e dytë të mbremjes letrare URACult Literae 2018 në Köln, Gjermani.

  • ÇKA: Mbrëmje letrare, Lexim në gjuhën shqipe dhe gjermane në pëcjellje të muzikës klasike
  • KUSH: Lindita Arapi (roman & poezi), Anta Rafuna (poerty slam), Alba Elmazi (violinë – solo)
  • KU: Café Fleur, Lindenstraße 10, 50674 Cologne, Germany
  • KUR: 30 Qershor 2018, Ora 18:00

Bëna qefin e bashkohu edhe ti me njerëz t’mirë e t’dashtun, merri edhe ti t’dashnit tu me veti.