Promovimi i librit “Dibra dhe Dibranët në Amerikë”

Lusim të gjithë Shqipëtarët dhe Dibranët të marin pjesë në promovimin e librit “Dibra dhe Dibranët në Amerikë”, kete te Diel (28 Tetor, 2018) te Oda Dibrane (1 Beach st. Staten Island NY 10304) ne ora 2:00pm.

Ky libër përmban faktet më të rëndesishme historike të Dibrës, detalet e betejave të zhvilluara, figurat dhe familjet intelektuale, heronjte Dibran, sakrificat e dibranëve për një ardhmëri më të mirë edhe sukseset e aritura ne SHBA.

Shoqata Atdhetare Dibra