Saz’iso në Javët e Kulturës Shqiptare në Austri

Më në fund …. Saz’iso në Vjenë – Për herë të parë ne Austri!

Me kenaqësi të madhe, Këshilli Koordinues ju fton në aktivitetin e radhes, në kuadër te Javëve të Kultures Shqiptare në Austri 2018 (si dhe “Viti i Kultures Austri-Shqiperi 2018”)