Shoqata ,,Atdheu” në Graz të Austrisë, shënoi 8 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës me shumë aktivitete

Bild könnte enthalten: 1 Person

Në këtë fest Kombëtare shoqata Atdheu nderoje ushtarët e Lirisë me nga një Mirënjohje dhe nga një Medalje të UÇK-së.

Bild könnte enthalten: 1 Person