Shoqata “Iliria” feston 105 vjetorin e Pavarësisë

Shoqata Iliria feston 105 vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë më 24.11.2017. Të ftuar në këtë mbrëmje janë Beqir Telaku, Albina Jahjaga, Dino Murtezni, Arnis Telaku, Sevdije Fangu, Elizona Culaj dhe Rinesa Suka.

Vendi: Hotel Aquapark zustwena.

Ora: 19:00

Hyrja : 20 euro për të rriturit, 10 euro për fëmijë.

Linku i Facebook-ut :https://www.facebook.com/events/308608516319232/