Grupi i vallzimit Rinia Spreitenbach feston Kuq e Zi

Grupi i vallzimit Rinia Spreitenbach me 18 nëntor,organizon mbrëmje festive “Kuq e Zi”për nder të 105 vjetorit të pavarësisë së Shqiprisë. Mbrëmja do të shoqerohet më valle,muzik dhe  ushqime tradicionale shqiptare.Të ftuari e kësaj nate jan këngetaret e muzikes popullore Kumrije Mustafa,Besim Krasniqi dhe Elhame Ahmetaj.

Ora : 19:00
Vendi: Schulhaus Boostock në Spreitenbach,
Linku i Facebook-ut : https://www.facebook.com/Grupi-i-Vallzimit-Rinia-Spreitenbach-316464515068687/