Shoqata Shqiptare AFAT organizon mbrëmje festive për 8 Mars

Shoqata shqiptare AFAT në Kanada, organizon mbrëmje festive me 8 Mars për nder të festës ndërkombëtare të gruas.

Mysafirë special në këtë mbrëmje do të jenë Mariola Kacani dhe Meti.

Çmimi i biletave për të rritur është $ 70 dhe për fëmijët nga mosha 2 deri në 12 vjeç $40.

Mbrëmja fillon në ora 18:00

Për më shumë informata këtu e keni lunkun e Facebook-ut https://www.facebook.com/shoqata.afat?fref=ts