Shoqata Shqiptare e Hamilton-it feston përvjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Shoqata Shqiptare e Hamilton-it në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, është duke organizuar  mbrëmje festive për nder të 9-të vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.

Ngjarja mbahet më 19 shkurt, 2017 duke filluar nga ora 18:00.

Në këtë mbrëmje festive, të ftuar special janë: Sunaj Saraqi,Vera Oraqi dhe Albert Ibrahimi.

Çmimi i një bilete për të rriturit kushton $60, kurse për fëmijët nga mosha 3-7 vjeçe $30. Në çmim përfshihet edhe darka .

Vendi: Michelangelo’s Banquet Centre.