Shoqata Shqiptaro-Kanadeze në Calgaryfeston Ditën e Flamurit

Shoqata Shqiptaro-Kanadeze në Calgary ju fton të merrni pjesë në mbrëmbjen festive me rastin e 105-vjetorit të Pavarësisë.
Le të festojmë së bashku Festën e Flamurit nën shoqërinë e këngëtares të mirënjohur shqiptare, Valbona Mema dhe grupin e saj.
Biletat janë në shitje tek Toscana Italian Grill dhe European Bakery.
E shtunë, 2 Dhjetor, 2017 (16:00-1:00)
 Vend:Thorncliff Community Center
çmimi: $75 të rritur dhe $35 (7-12 vjeç)
Darka: Darka gatuhet nga kompania më e madhe a shërbimit në Calgary “Great Events Catering”
Linku Facebook-ut:https://www.facebook.com/events/328885014241661/