Asambli Trojet festonë 105 vjetori e pavarësisë.

Ansambli “TROJET” nga Winterthuri në Zvicër organizon festë për nder të 28 Nëntorit, ditës së Flamurit dhe Pavarësisë së Shqipërisë, me një program të pasur kulturor e artistik, me këngë e valle të cilët do të ju bëjnë atmosferë vetëm për ju dhe familjet tuaja, do t’i shijoni edhe ushqimet tradicionale dhe gjithçka do të frymëzojë vetëm shqip.

Në këtë mbrëmje janë të ftuar shumë këngëtarë, Ansambli ‘Vatra’ dhe Kori Lyra’. Mbrëmja festive është më 25 nëntor.