Shoqata Ulqini Organizimi i Mbrëmjes së Vitit të Ri 2018

Shoqata Ulqini si çdo vitë vazhdon me organizimin e mbrëmjes së Vitit të Ri 2018, në Restorantin “Chateau Ritz” nen argtimin e këngëtareve të mirënjohur nga vendlindja, Suad Shaptafa, Samir Veliq dhe instrumentisti i mirënjohur Nazmi Islami.
Eventi do fillojë ne ora 7:00 te mbrëmjes.Si çdo vitë edhe këtë vitë do dhurojmë dhurata falas për fëmijë dhe poashtu do kemi lojën shpërlyese me çmimet si Xbox, TV, Ipad etj.
Darka perfshinë, menze tradicionale, filet mignon, chicken marsala, open bar, sweet table etj.

Për më shumë informata këtu e keni linkun: http://shoqataulqini.org/index.php/2017/12/09/organizimi-mbremjes-se-vitit-te-ri-2018/