Promovohet libri “NJË JETË VEPRIMTARI HUMANITARE”

Ftesë për pjesëmarrje në përurimin e librit : Behide Hasanaj « NJË JETË VEPRIMTARI  HUMANITARE » 38 vite angazhim për paqe dhe drejtësi në Ballkan .Po në këtë promovim do të bëhet shfaqja  e filmit   dokumentar „Në udhën e shenjtërimit“.

Data: 16,12,2017
Ora: 13:00 deri 15:00
Vendi: RISTORANTE PIZZERIA  TRAUBE