“Takime Shqiptare” ekspozitë në Vjenë

Takime Shqiptare” quhet ekspozita e skulptorit Destan Gashi dhe piktorës Barbara Gashi, e hapur mbrëmë në hapsirat e Ambasadës së Kosovës në Austri.

Ky cikël skulpturash mermeri të realizuara kohës së fundit nga artisti i njohur Destan Gashi prezentojnë femrën shqiptare me kostume tradicionale nga rajoni i Hasit.

Ekspozita do të qëndroj e hapur nga 21 prilli deri më 10 maj.

Detajet mund t’i gjeni në revistën PORTA.