Turne futbolli për fëmijë dhe të rritur – 2018

Turne futbolli për fëmijë dhe të rritur – Rheinisch Bergischen Kreis 2018.

 

Të dashur nxënës!

Të nderuar prindër,

M rastin e fillimit të vitit të ri shkollor, më 06.10.2018 në Bergisch, Gladbach organizohet një turne futbolli ku do të luajnë së bashku fëmijët e shkollës shqipe, me fëmijë të tjerë që nuk janë pjesë e shkollës shqipe dhe poashtu të rriturit nga moshat e ndryshme të Rheinisch Bergischen – Kreis. Përveq futbollit, do të ketë festë dhe shumë surpriza të këndshme.

Me këtë rast Shoqata Kulturore Shqiptare Rheinisch Bergischen – Kreis e.V, ju fton të gjithëve të jeni pjesë e festimeve të përbashkëta.

Pjesëmarrja për ekipe do të jetë pa pagesë.

Ftohen të gjithë të interesuarit, që ti lajmërojnë ekipet, në mënyrë që të bëhet organizimi në mënyrë sa më të përkryer nga organizatorët, për këtë ditë të bukur festive.

 

Tel: 01777917682

Tel: 015789162165

Adresa: Ahornweg 70, 51469 Bergisch Gladbach