URACult Claasics 2018

Të dashur miq të URACult-it,

Shkëmbimi kulturor vazhdon!

Jemi të lumtur që me edicionin e dytë të “URACult Classics” të ju prezentojmë eventin tonë të parë të këtij viti. 

Kësaj radhe skena jonë ju takon profesorëve të Fakultetit të Muzikës “Haxhi Zeka” nga Peja.

Me koncertin “Tingujt e Bjeshkëve të Rugovës”, së bashku me dirigjentin dhe pianistin shqiptaro-gjerman Desar Sulejmani, ata do të prezentojnë vepra kompozitorësh shqiptarë nga Kosova.

me
15.4.2018

ne ora
17:00 (Hyrja prej orës 16:00)

ne
ALTES PFANDHAUS
Kartäuserwall 20, 50678 Köln

Hyrja gratis!
Ju mirëpresim!

URACult Classics 2018