URACult Temper 2019

URACult ju fton të gjithëve të bashkoheni për një kërcim.

MOS U VONONI | MOS T’JU VJEN MARRE | HAJDE TË KËNAQEMI 

Ngjarja përmbanë vallëzim Latino, Salsa, Vallëzim shqiptarë, punëtori dhe party. Punëtoria për salsa do të mbahet nga El Bachatero Vilson.

Muzika fillon nga ora 18:00 deri në ora 01:00 të mbrëmjes.