Urime Pavarësia e Kosovës Manchester – 15 Shkurt 2020

Oda Events organizon mbrëmjen e madhe me Legjenden e gjallë të Shqiptarisë, të madhin vetëm për ju mbas 12 viteve në Britani të madhe dhe për her të parë në Manchester Afrim Muçiqi për të festuar së bashku Pavarësinë të Kosovës.
______________________________________________________

TË DHËNAT:

KËNGËTARËT: Afrim Muçiqi & Nirvana Uruçi

ADRESA: GMB Banqueting Hall, 13A Birch Lane, M13 0NW, Manchester

DATA: 015/02/2020
ORA: 19:00 – 01:00

ÇMIMI: £30 Për Person.

HYRJA: Për të gjithë.