Javët e Kulturës Shqiptare në Austri

Keshilli Koordinues ka kënaqesine t ju ftoje (per te pesten here me radhe): Javet e Kultures Shqiptare 2018 (13.11. – 08.12.2018).

Bashkangjitur do te gjeni kalendarin e aktiviteteve.  Fletushken mund ta shkarkoni ne: http://www.javet.at/

Programi, shkurt: 

13.11.2018, 20:00
Hapja 

U-Bahn Bogen Gürtellinie 22-23, 1080 Wien 

16.11.2018, 18:30
Mbrëmja e Muzikës Klasike me Shkelzen Dolin dhe Flaka Gorancin

Katholische Kirche Rudolfsheim, Meiselstraße 1
1150 Wien

17.11.2018, 18:30
Mbrëmja e Mbremje Festive  / 
SHMSH NAIM FRASHERI 

 Volksheim Rathausplatz 3, 3160 Traisen

18.11.2018, 12:00 
Turne – Liga Shqiptare e Futbollit ne Austri
Schulschiff, Donauinsel Pl. Schulschiff 1210 Wien

18.11.2018, 12.00
Turne Shahu  – Arberia Vjene
Humanitäre Verein “Kërçova”, Nordbahnanlage 9, 1210 Wien

23.11.2018,18:00  
Ore Letrare “Lidhja e Shkrimtarëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Austri, Aleksander Moisiu” ne kuader te ”Javeve te Kultures Shqiptare ne Austri 2018”.

30.11.2018, 19:00 
Saz’iso, MuTh – Konzertsaal der Wiener Sängerknaben
Am Augartenspitz 1, 1020 Wien 
JU lutem dergoni nje mesazh ne [email protected] per 50% lirim. 

01.12.2018, 09:00 
Turnir në futboll të vogël – Organizata “Ksc Arberia – Weiz“ 

02.12.2018, 19:00 
Seks? T’Falemnders, sa me provu 
JU lutem dergoni nje mesazh ne [email protected] per 50% lirim. 

02.12.2018, 11:00
F
esten e flamurit dhe manifestimi tradicional Kerçovarë

Hosnedlgasse 18, 1220 Wien

08.12.2018,20:00  
Manifestim Kombetar nga Organizata “Dardania – Knittelfeld“
Schulgasse 5, 8740 Zeltweg – Volksheim

08.12.2018,11:00  
Festa Permbyllese – JERICHO
Eitnergasse 12

A-1230 Wien

Buke, Kripe dhe Zemer