Linja Shqip – Avancimi i rolit të Diasporës [Emisioni i plotë]

Liza Gashi nga Germin ishte e ftuar në emisionin Linja Shqip – RTK për të debatuar rreth rolit të Diasporës në Kosovë.

Së bashku me drejtorin e Unioni I Bizneseve Shqiptare-Gjermane ne Gjermani, Bekim Brestovcin, paraqitën sfidat dhe nevojat e pjesëtarëve të Diasporës dhe si duhet afruar më shumë zëri i bashkatdhetarëve.

Emisionin e plotë mund ta ndiqni këtu: