Udhëtimi im – Rrëfimi i Brikena Muharremit

Rrëfimi jetësor për Brikena Muharremi, anëtare e Bordit në Germin.

Në këtë intervistë Brikena flet për jetën në Kosovë para luftës, mbylljen e shkollave nga regjimi serb, rrugëtimin e saj në Angli, si baristja e parë shqiptare në Britani.

Brikena është një ndër aktivistet e njohura në Londër, dhe njëherit themeluese dhe drejtoreshë e Shoqatës së Avokatëve Shqiptaro-Britanik British-Albanian Lawyers Association.

“Momentet më të vështira për mua ishin ato nga periudha e luftës. Ndërsa momenti më i bukur për mua ka qenë dita kur Kosova fitoi lirinë” – potencoi znj.Muharremi.

Ndiqni rrëfimin e Brikena Muharremi në udhëtimi im me Petrit Kuçananë The Albanian.

Udhetimi im – Brikena Muharremi

Kur u gjend ne Londer me vete kishte vetem enderrat e nje vajze nga Mitrovica, qe u turbulluan nga fillimi i luftes ne Kosove. Tashme ajo eshte baristeria e pare shqiptare ne Britani dhe nje nder aktivistet me te spikatura ne komunitetin shqiptare ne Britani. Ndiqni rrefimin e Brikena Muharremi ne udhetimi im me Petrit Kuçana ne The Albanian

Posted by The Albanian on Tuesday, December 25, 2018