Veprimtari e shoqatës “NËNË TEREZA” në Radio London

Kryetari i shoqatës “NËNË TEREZA” në Graz të Austrisë, Martin Marku ka qenë i ftuar në Radio London. z.Marku ka folur rreth organizimit të komunitetit shqiptar në Austri dhe aktivitetet që shoqata që ai përfaqëson janë duke i planifikuar. z.Marku ka treguar për Bustin e Shenjtores Tereza, e cila është ndërtuar me iniciativë të kësaj shoqate, e që ndodhet në qendër të Graz.

Për mē shumë, shikoni intervistën e plotë: https://bit.ly/2StY4Dp.