Festa e flamurit

Ejani dhe bashkohuni me ne për festimin e 104-të të pavarësisë së Shqipërisë, njëkohësisht 10 vjetorin e themelimit të MAASBESA, 10 vjetorin e themelimit të shkollës shqipe dhe 20 vjetorin e grupit vallëtar ‘’Bashkimi’’. Dreka festive do të bëhet tek Granite Links Golf Course, Quincy MA. Festimet përfshijnë drekë të shërbyer në tavolinë, të pasuar nga kafe & caj; muzikë live nga Balkan Music Band dhe këngëtarët e talentuar, fitues të këngës magjike: Artur Matia dhe Hektor Duni; valle popullore dhe vallëzim. Do të jetë një ditë e paharrueshme, plot të qeshura dhe argëtim.

Bileta: $75/të rritur dhe $30/fëmijë nën 13 vjeç.

Koha: 13:00-18:00 | UTC-05:00