Beta

Ministri i Shtetit për Diasporën

Bulevardi "Dëshmorët e Kombit" Nr. 1
Gjejë në hartë
  • 3

    Ngjarje
  • 26

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Misioni i ministrit të Shtetit për Diasporën është të përfaqësojë e nxisë politikat e bashkëpunimit dhe të ndërveprimit me të gjithë shqiptarët, duke nxitur e fuqizuar bashkëpunimin në të gjitha fushat me shqiptarët jashtë kufijve të Republikës së Shqipërisë dhe shtetet ku ata banojnë.

Detajet

Viti i themelimit
2017
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Albania
Aktivitetet
Policy Development
Mediat Sociale
Facebook Twitter

Ngjarjet

Shkrimet