Newsletter e Diasporës

Ministri i Shtetit për Diasporën, z.Pandeli Majko ka kënaqësinë t’ju informojë për nisjen e një forme të re komunikimi, “Newsletter e Diasporës”.  Çdo javë në e-mailin tuaj do të vijë një newsletter me një informacion të plotë mbi aktivitetet dhe punën e këtij institucioni. Qëllimi i kësaj nisme është informimi mbi ecurinë e praktikave që kanë lidhje me Diasporën.

Komunikimin e parë mund ta gjeni KËTU.