Lajmet e Diasporës [Buletin informativ]

Publikohet numri i dytë i “Newsletter e Diasporës”, buletini informativ i institucionit të ministrit të Shtetit për Diasporën. Në këtë numër mund të lexoni të rejat më të fundit mbi aktivitetet dhe përgatitjet për Samitin e Dytë të Diasporës, Masat për Planin e Veprimit për Zbatimin e Strategjisë për Diasporën, Kalendarin Global të aktiviteteve për vitin 2019, etj. 

Newsletter-in e plotë mund ta lexoni duke klikuar KËTU.

#diasporashqiptare #unëjamshqiptar