Bukë, krypë e zemër! Javët e Kulturës Shqiptare në Austri

Nëntori do të jetë plot evente kultorore në Austri. Festave të dikurshme për Flamurin dhe Pavarësinë, iu kanë bashkangjitur edhe shumë koncerte, performanca, ndeshje sportive, të gjitha të një vlere dhe cilësie të lartë.

Sigurisht kjo është bërë e mundur nga Këshilli Koordinues i Shoqatave Shqiptare në Austri.

Mes tjerash sivjet do të performojnë për publikun e Javëve të Kulturës, orkestra e veçantë  Saz’iso, koncert që do të mbahet në “MuTh – Konzertsaal der Wiener Sängerknaben”, Shkelzen Doli & Flaka Goranci, dhe Jericho që do të jetë këtu për t’i përmbyllur eventet e nëntorit, shkruan Revista Porta

Pra, regjistroni këto data dhe mos mungoni! 

13.11.2018, 20:00
Hapja 

U-Bahn Bogen Gürtellinie 22-23, 1080 Wien

16.11.2018, 18:30
Mbrëmja e Muzikës Klasike me Shkelzen Dolin dhe Flaka Gorancin

Katholische Kirche Rudolfsheim, Meiselstraße 1
1150 Wien

17.11.2018, 18:30
Mbrëmja Festive  / 
SHMSH NAIM FRASHERI

Volksheim Rathausplatz 3, 3160 Traisen

18.11.2018, 12:00
Turne – Liga Shqiptare e Futbollit në Austri
Schulschiff, Donauinsel Pl. Schulschiff 1210 Wien

18.11.2018, 12.00
Turne Shahu  – Arbëria Vjenë
Humanitäre Verein “Kërçova”, Nordbahnanlage 9, 1210 Wien

23.11.2018,18:00  
Ore Letrare “Lidhja e Shkrimtarëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Austri, Aleksander Moisiu” në kuader të ”Javeve te Kultures Shqiptare në Austri 2018”.

30.11.2018, 19:00 
Saz’iso, MuTh – Konzertsaal der Wiener Sängerknaben
Am Augartenspitz 1, 1020 Wien
JU lutem dergoni nje mesazh ne [email protected] per 50% lirim. 

01.12.2018, 09:00 
Turnir në futboll të vogël – Organizata “Ksc Arberia – Weiz“

02.12.2018, 19:00 
Seks? T’Falemnders, sa me provu 
JU lutem dergoni nje mesazh ne [email protected] per 50% lirim. 

02.12.2018, 11:00
F
esten e flamurit dhe manifestimi tradicional Kerçovarë

Hosnedlgasse 18, 1220 Wien

08.12.2018,20:00  
Manifestim Kombetar nga Organizata “Dardania – Knittelfeld“
Schulgasse 5, 8740 Zeltweg – Volksheim

08.12.2018,11:00  
Festa Permbyllese – JERICHO
Eitnergasse 12

A-1230 Wien