Diaspora flet n’New York

Germin dëshiron të falënderojë përzemërsisht të gjithë ata që na u bashkuan në ngjarjen DiasporaFlet n’New York. Jemi shumë të lumtur, që fotografi i mirënjohur shqiptar, Fadil Berisha ishte mikpritës i takimit dhe hapi dyert e studios së tij për këtë ngjarje. Ju faleminderit për kohën dhe diskutimin. Urojmë që ky të jetë vetëm fillimi i bashkëpunimit tonë.

***

Germin would like to take this opportunity to thank all the participants who joined us at DiasporaFlet n’New York. We wholeheartily want to thank the well-known Albanian photographer Fadil Berisha for hosting the event. Thank you for your time and discussion. So, we look forward in working with all of you again in the near future.