25 vjet me SHOTËN e Zvicrës

Shkolla shqiptare e vallëzimit “Shota” më 10 nëntor shënon 25 vjetorin.

Me anë të një njoftimi, e njëjta shkollë do të organizoj një natë solemne për të festuar 25 vjetorin e themelimit.

Në bashkëpunim me Ministrinë e Diasporës dhe Investimeve Strategjike të Kosovës, shënimi i themelimit të shkollës shqiptare të vallëzimit, do të bëhet në Restauran Salmen në Zvicër.

Hapja e dyerve për të gjithë ata që dëshirojnë t’i bashkangjiten shënimit të 25 vjetorit,  do të jetë nga ora 18:00.