25 vjetori i shoqatës artistike “Ilirët”

Më 30 NËNTOR 2019, e shtunë:
Manifestim i madhë , në Llozanë ,të Zvicërës : 25 VJETORI I SHOQATËS KULTURO-ARTISTIKE « ILIRËT » dhe FESTËS KOMBËTARE 🇦🇱
Adresa:
Grande Salle de Vennes
Chemin des Abeilles 17,
1010 Lausanne
(Për më shumë informata…në ditët ,në vijim) 🇦🇱