Konferenca Ekonomike: Diaspora dhe Investimet e huaja

Të nderuar Biznesmen nga Diaspora, ju njoftojmë se Rrjeti i Bizneseve Shqiptare organizon konferencë me karakter Ekonomik në datat 25 dhe 26 në Prishtinë dhe 27 nëndor në Tiranë . Së bashku me Usaidin Amerikan ju mirëpresi ju dhe Partneret tuaj afarist të interesuar të investojnë ose të bashkėpunojnë me prodhues tanë.

Qellimi yne eshte nxitja e bashkepunimit ekonomik nepermjet njohjes se resurseve dhe specifikave , planifikimit vendor per zhvillim dhe inisiativave individuale ne tregtim, prodhim, turizem dhe burime te tjera te mundshme. Shkembimi I eksperiencave dhe mundesite per investim.

Detajet: https://www.facebook.com/events/1399143933589035/.