Qendra Kulturore Shqiptare Amerikane, për ditën e grave, 8 mars 2017, organizon tubim festiv në New Jersy, ShBA

Fteojmë gratë e të gjithavë moshave, të marrin pjesë në këtë tubim madhështore me prezencen e tyre, të nderojmë këtë tubim që i përkushtohet pikërisht dashurisë dhe përkujdesit të tyre për ndërtimin dhe ngritjen e komuniteti tonë, duke krijuar gjenerata të reja me mund dhe dashuri që në mes të tjerash të ruajmë edhe identitetin tonë kulturor,tubim mbahet me datë 5 Mars 2017,prej orës 12:00 p.m-4:30 p.m,musafirë specialë është këngetari Ramadan Krasniqi . Ju ftojmë qe të merrni pjesë në këtë tubimë madheshtorë.ky është linku për ngjarjen e organizuar nga Qendra Kulturore Shqiptare Amerikane Facbo http://albacenter.org/category/activities/