Meshë në gjuhën shqipe në Luksemburg

Kisha e Shën Jozefit në Luksemburg çdo të dielen e dytë të muajit do ta mbajë meshën në gjuhën shqipe. Mesha do te mbahet në kishën e Shën Jozefit në Cessange në adresen; 1, rue Verte L-2667 Luxembourg.

Datat:

18 dhjetor 2016 në orën 17:00

25 dhjetor 2016 mesha e Krishtlindjeve në orën 17:00

08 janar 2017 në orën 17:00

22 janar 2017 në orën 17:00

05 shkurt 2017 në orën 17:00

19 shkurt 2017 në orën 17:00

05 mars 2017 në orën 17:00

Vëllezër dhe motra bashkatdhetarë

Me respekt  Meshtari Don Frok Zefi Tel: +352 621 325 203