Mbrëmje për Vitin e Ri në New Jersey

Lëvizja e te Rinjëve në bashkëpunim me Këshillin e Përgjithshëm organizon mbrëmje gazmore për natën e Vitit të Ri për të gjithë anëtarët dhe
familjet e tyre të cilët nuk kan planifikuar asgjë deri më tani. Cmimi i biletave për të rritur 50$, për fëmijët nga mosha 11-17  15:00$ dhe per fëmijët nën  moshën 10 pa pagesë .

Për më shume informata, ky është linku në Facebook: https://www.facebook.com/events/349793455413240/