8 Marsi në Köln

Të Festojmë së bashku 8 Marsin, ditën e Diel nga ora 14:00, në Köln. Për disponimin e juaj në këtë event do të përkujdesen Motrat Mustafa, Valdrin Ejupi dhe Florian Krasniqi.

Rezervimi i obliguar.

Për info dhe rezervime: +49 152 09439420

Facebook Event: HERE